Gyproc, voor een propere afwerking tegen interessante prijzen!

LMD Pleisterwerken, uw vakman voor gyprocwerken in Bilzen

Een gipsplaat voor een herbestemming van een ruimte? Een vals plafond of wand in uw bedrijf? Een snelle en gedetailleerde afwerking van uw gyprocwerken is een kolfje naar de hand van LMD Pleisterwerken. De firma uit Diepenbeek - tegen Bilzen - biedt totaalprojecten aan voor nieuwbouw als renovatie.

LMD Pleisterwerken kijkt verder dan alleen de plaatsing van gyproc. Het verschil wordt gemaakt in de gedetailleerde afwerking, kwaliteit als standaard voor het pleisterbedrijf uit Diepenbeek. Uw gyproczorgen worden helemaal uit uw hoofd verbannen. En u? Dat zijn zowel particulieren, bedrijven als (onder)aannemers.

Bekijk hieronder de belangrijkste voordelen die de plaatsing van gyproc met zich meebrengt:

  • Snel
  • Makkelijke plaatsing
  • Financieel interessant
  • Afwerking tot in detail
  • Proper

Vooraleer de gyprocwerken van start gaan, komt zaakvoerder Marc bij u ter plaatse kijken. Hierna krijgt u een gedetailleerde offerte voorzien van een eerlijke prijs en de benodigde werktijd. Op die manier kan het beste resultaat bekomen worden. LMD Pleisterwerken uit Diepenbeek, op een boog van Bilzen, voert alle werken uit in Limburg, Leuven en Luik. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.