Spiksplinternieuwe vloeren en wanden bij LMD Pleisterwerken!

Nieuwe vloer- en tegelwerken in Bilzen

Een klassevolle tegel bepaalt in grote mate de sfeer van uw pand. Wanneer u kiest voor duurzame en onderhoudsvriendelijke bekleding voor uw vloer of wanden, zijn tegels een uitstekende keuze. Het Diepenbeekse bedrijf LMD Pleisterwerken - vlakbij Bilzen- kan voor u als ervaringsdeskundige diverse tegelwerken uitvoeren.

Als specialist in vloer- en tegelwerken plaatst LMD Pleisterwerken al uw keramische vloer- en wandtegels, trappen en natuursteen. De opgebouwde ervaring en vakbekwaamheid helpt uw nieuwbouw- of renovatieproject realiseren.

Soorten tegels

  • Vloertegels: keramisch, in alle vormen en maten, verschillende structuren en motieven
  • Wandtegels: strak als landelijk
  • Mozaïek: keramisch, glasmozaïek, …

Zaakvoerder Marc Lambrechts voert tegelwerken voor badkamers, keukens, livings en alle andere plaatsen uit. Eerst worden alle details besproken, wordt naar uw wensen geluisterd om samen tot het resultaat te bekomen dat u wenst.

Voor betrouwbarde en professionele tegelwerken in Limburg moet u bij LMD Pleisterwerken zijn. Niet alleen in het Limburgse Bilzen, maar bij uitbreiding in Leuven en Luik worden alle tegelwerken kwalitatief uitgevoerd. Meer info? Neem contact op met zaakvoerder Marc Lambrechts. Service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs.