top of page

U wilt toch graag dat uw kantoor of woning er pico bello uitziet? Want dan wordt die meteen ook heel wat meer waard en het is er aangenamer om te verblijven. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats en daarom hanteren wij bij onze pleisterwerken de hoogste standaarden. 

Van gyproc- tot pleisterwerken

OFFERTE AANVRAGEN

Degelijke pleisterwerken zijn onontbeerlijk voor elk nieuwbouw- of renovatieproject. Zo kunt u uw woning omtoveren van een ruwbouw naar een perfect afgewerkt pand. Wij helpen u daar graag bij.

Zowel voor nieuwbouw of renovatie. Wij nemen ook de kleinere projecten er graag bij. Met de hoogste kwaliteit van materialen en onze jarenlange ervaring maken we van uw project een succes. 

Pleisterwerken

Gyproc is enorm veelzijdig en geschikt voor zowel afwerking van nieuwbouw of renovatieprojecten. Een gedetailleerde afwerking is noodzakelijk en ook hier komt onze jarenlange ervaring van pas. 

Voor elke ruimte in uw woning is er een geschikte oplossing, zelfs voor vochtige ruimtes of buiten.  We denken ook graag mee over de beste manier om de afwerking van uw interieur tot zijn recht te laten komen met bijvoorbeeld valse plafonds of indirecte verlichting. 

Gyprocwerken

OFFERTE AANVRAGEN
bottom of page